Prodaja Сеоска кућа, Vaggeryd, Skåne, Švedska, Nöthult Norrgården, 56791 Vaggeryd

Prodaja - Cod. 39213

  • Tipologija: Сеоска кућа
  • Oblast: 78192 m²
  • Sobe: 6-7
  • Sprat: Trä

Права фарма коња на доброј локацији!
Лепа фарма коња од око 8 ха са добрим могућностима за рад, у срцу Смаланда.

Ова сјајна фарма са локацијом у близини Е4, налази се јужно од Јонкопинга. Овде можете брзо да стигнете до великог града за само 20 минута! До Варнама удаљени сте 30 минута вожње. Такође у близини центра Ваггерид са школама и продавницама те близине Ваггеридовог трамваја који је удаљен само 8 минута.


Имање се састоји од велике главне зграде из 1802. године са 7 соба и кухињом. Већи део шарма из 19. века је сачуван овде. Зграда је реновирана у оброцима, последње 2017. са продуженом спаваћом собом, купатилом, вешерницом и малим канцеларијским делом. Исте године саграђен је нови тријем површине 26 м2 у хладном западном стилу. Влакна је инсталирана и спремна, само се повежите! У овом фином постројењу уложено је много енергије у детаље да би се добио прави осећај и поглед на градилиштима. Као што су ручно изрезане плоче, ручно ковани нокти и други скупи избор материјала!

Објекат укључује следеће;

- Стабилна зграда од око 350 м2 са 6 кутија са променљивим зидовима, туш славином са топлом водом. Сва струја у стабилној згради замењена је у 2014. за највећу сигурност. Испитивање је почело са просторијом за третирање коња. На овом је мјесту доступна висококвалитетна гумена простирка. Простор за одлагање и простор за храњење испод крова, за одлагање хране или машина / складиште дрвета, 2 седалне коморе, од којих је мањи са судопером и топлом водом. Већи садржи прозоре на јахачку стазу као и прекривач за сушење. Оба су изолована и грејана. Велика кућица са високим плафоном за одлагање на једном крају. На другом крају је добро изолирана и скупа соба од нешто више од 50 квадратних метара. Соба је завршена 2019. године и користила се као учионица, а греје се ваздушном топлотном пумпом. Овде се налази кухиња са шпоретом у модерном ретро моделу, прелеп јединствени судопер у бакру са топлом / хладном водом. Спаваће поткровље на врху собе је започело. Много је прилика овде! Соба се може претворити у стан једноставним средствима или користити за конференције, забаве и курсеве. У близини собе је сухи пешкир Сепаретт.

- Добро дренирани освијетљени курс јахања око 30к35 м.
- Осветљени кружни кораљ пречника 18 м. са малим постољем.
- Брдовите вртове природе.
- 2 одвојиве електране. Једна од око 30 квадратних метара поред радионице. Други око 25 квадратних метара. Електричне грејне аутоматске шоље за воду у оба начина отпуштања.
- Одмарајте двориште и јаслице са великом оградом против стадиона.
- Изолована радионица површине око 28 м2 са ливеним подом и топлотном пумпом за ваздух.
- Различити тријем западног стила од око 26 м2. Овде можете седети и уживати у потпуно без инсеката!

- Мала кућа 1. Зграда површине око 13 м2 са подним грејањем на води. Данас се користи као клиника, али може се користити као нпр дом / канцеларија.
- Помоћне зграде 2. Данас се користи као остава са малим подрумом.
- Угодан простор за роштиљ на крају објекта.

Фарма је загарантована квалитетом и има ознаку "Сакер Хастгард", што између осталог даје и малу премију осигурања у Лансфорсакрингар.

У околини има лепих путева за вожњу и вожњу.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB